Om oss

Gunn Engelsrud
Gunn_portrett

Kort biografi
Dr. polit Gunn Engelsud er professor i helsefagvitenskap og er leder for Seksjon for kroppsøving og pedagogikk Gunn Engelsrud har utdanning både som fysioterapeut og kroppsøvingslærer og har sin doktorgrad fra Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo. Hun har en særlig kompetanse innen kvalitativ forskning og fenomenologi og arbeider særlig med å bruke slike perspektiver i forskning om kropp, bevegelse og praksislæring.

 Gro Rugseth
1206_gro_rugseth_4_180x254_None_medium

Kort biografi
Gro er førsteamanuensis i Seksjon for kroppsøving og pedagogikk. Hun har helsefaglig bakgrunn og forsker på funksjonshemminger og annerledeshet knyttet til fysisk aktivitet. Gro forsker innen tema som overvekt, bevegelse og erfaring.

 

En tanke om “Om oss

 1. Torill Eide

  Hei.
  Eg skriv til dykk får forlaget Flux. I vår gav vi ut ei bok ok kroppsspråk, av Åse Dragland. Dersom boka skulle vere av interesse/ aktuell å blogge om, sender eg den gjerne til dykk.

  Ei kort omtale: Kroppsspråket er rikt og fascinerende. Mange mener det utgjør mer enn 70 prosent av kommunikasjonen vår. Likevel er det få som kjenner til spekteret av signaler og gester som ligger bak.
  Denne boka gir en innføring i kroppens eget språk. Den presenterer resultater fra forskningsprosjekter og undersøkelser de siste tiårene. Boken omhandler også annen taus kommunikasjon, som empati, intuisjon og telepati. Den serverer bakgrunnen for det mange kaller en revolusjon i nevrovitenskapen, nemlig oppdagelsen av speilnevronene. Disse hjernecellene gjør oss i stand til å gjenkjenne andre menneskers følelser og etterligne hverandre.
  Boken passer like godt for den alminnelige, nysgjerrige leser som for sosialarbeidere, lærere, sykepleiere eller coacher som jobber med mennesker til daglig.

  http://www.flux.no/shop/kroppen-snakker/

  Mvh Torill

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *